TiTÁNIUM

Elindult az V. TITÁNium Színházi Projekt

2018. február 19. - TiTÁNIUM

 

titanium_1.jpgÖtödik alkalommal hirdette meg a Füge Produkció a TITÁNium Színházi Projekt pályázatát, amely másodszor került Mentorprogramként kiírásra.

A Füge Produkció önerőből támogatja az infrastrukturális és anyagi háttér nélküli, 35 év alatti fiatalokat, akiknek alkotói koncepciójuk megvalósítása mellett szándékukban áll alaposabb ismeretet és tapasztalatot szerezni egy produkció kivitelezésének folyamatáról, annak egyes lépéseiről. A cél, hogy a létrejövő előadás egy közös út, közös gondolkodás eredménye legyen – mondta Rozgonyi-Kulcsár Viktória projektvezető, a Füge Produkció elnöke.

viki.jpg

2018. február 7-én tartottuk a Mentorprogram bevezető foglalkozását, amelyen a nyertes pályázók megismerhették egymást, illetve sor került a projekttervek és a mentorprogram átbeszélésére. Bemutatkozott Gábor Sára, Kenéz Henrik Ágoston, Kovács Domokos és Totobé Anita, valamint két alkotópáros: Németh Nikolett és Mayer Bernadette, illetve Bán Bálint és Mózes András.

A programban a résztvevők elsajátíthatják többek között a produkcióvezetést, a pályázat- és költségvetésírást, a kommunikáció és marketing feladatait, a színészegyeztetést és a technikai tervelfogadás folyamatát. A hét alkalmas mentorprogram mindegyik modulja egy elméleti és egy gyakorlati részből, azaz kétszer kilencven percből áll, és a mentoráltaknak minden alkalomra el kell készíteniük egy előre megadott feladatot. A program zárásaként a tavalyi nyertesek (Papp Endre: Gólyakalifa, Székely Rozália: Virrasztás és Varsányi Péter: A megtorlás napja) között kiosztásra kerül a TITÁNium-díj, illetve egy-egy prezentációt láthatunk az idei pályázóktól, ami alapján kiderül, kik valósíthatják meg produkcióikat 2019-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://titaniumprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr313682094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása