TiTÁNIUM

Gólyakalifa - Próbanapló 2. - A főpróbahét

2018. január 25. - TiTÁNIUM

endre4_kicsi.jpg

Izgalmas nap volt január 25-e a Gólyakalifa stábjának, ugyanis hivatalosan is kezdetét vette a produkció főpróbahete. Már csak néhány nap van hátra a premierig, de még kemény munka vár a csapatra.

A díszlet éjszaka érkezett meg és épült be a Jurányi Kamaratermébe, amit már birtokba is vettek az alkotók. A stáb idő közben kiegészült egy hang- és egy fénytechnikussal (Bredán Mátéval és Langó Ádámmal), illetve Hannával, aki végig Endre mellett áll súgóként. Talán most következik a legizgalmasabb fázisa a munkafolyamatnak, amikor a zene és a díszlet bevilágítása felöltözteti és elevenné teszi az előadást.

2667.jpg

Azt már említettük, hogy Róbert Juli dramaturg mentorként vett részt a produkció előkészítésében. Őt Bodó Viktor váltott fel a múlt héten rendező mentorként, megnézve az egyik próbát, majd kielemezve a látottakat. A legfontosabb tanács, amit a fiúk kaptak tőle, hogy néhány jelenethez nyúljanak nyugodtan bátrabban, és ne féljenek hatni a nézők idegeire. Pénteken újra beül majd egy próbára megnézni a változtatásokat, és reméljük, még több építő kritikát fogalmaz meg.

Ahogy ígértük, az előadás plakátját is megmutatjuk:

golyakalifa.jpg

És hogy mit tartogat még az előttünk álló pár nap, csak felsorolásszerűen osztjuk meg: vasárnap este 19:30-kor zártkörű főpróba, hétfőn délelőtt 11:00-kor fotóspróba, este pedig PREMIER. Nem fogunk unatkozni, abban biztosak vagyunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://titaniumprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5513603169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása