TiTÁNIUM

Kálvária lakópark – próbanapló

2018. május 18. - TiTÁNIUM

dsc_5441.JPG

A IV. TITÁNium Színházi Projekt harmadik előadása a bemutatóhoz közeleg. Visszatekinteni az elmúlt két hónapra olyan, mintha valaki egy hosszú filmet bizonyos képkockánként megállítana…


Március 22. – első kép

Egy nagy asztal körül ülünk, zajlik az olvasópróba. A szereplők: Nyakó Júlia, Kurta Niké, Varju Kálmán és a rendező, Székely Rozália. Kristóf Borbála dramaturg ekkor még Lisszabonból, skype-on keresztül csatlakozik hozzánk. Elkezdődik hivatalosan is a közös munka.

dsc_5430.JPG

Április 28. – második kép

Eltelt egy hónap, mi pedig egyre jobban elmerülünk a karakterek világában és a jelenetekben. Aznap egy stúdióba megyünk, hogy hanganyagokat készítsünk az előadáshoz. Hevesi Nándor zeneszerző mellett itt van velünk Székely B. Miklós, Gyabronka József és Váry Károly is. A technika szerves része a darabnak, sokan sokféleképpen teszik hozzá a maguk részét. A szöveg egyre jobban életre kel.

dsc_5405.JPG

Május 7. – harmadik kép

Új hét, új helyszín: a Heinrich udvar. A Jurányi után ide költözünk át, hogy a teljes díszletben próbálhassunk. Lakás a lakásban. Megelevenedik körülöttünk a tér, a látvány Szabados Luca munkája.

Május 22. és 26. – negyedik és ötödik kép

Ebben a pillanatban még láthatatlanok, de hamarosan elérkezünk az utolsó állomáshoz. Trafó. Onnantól már csak négyet kell aludni a nagy napig.

dsc_5442.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://titaniumprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8813977002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása